رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

خروج هیأت اردنی از کنفرانس لوکزامبورگ در اعتراض به حضور صهیونیست‌ها

یک هیأت پارلمانی اردن که در کنفرانس سازمان امنیت و همکاری اروپا در لوکزامبورگ شرکت کرده بود به دلیل حضور هیأتی از رژیم صهیونیستی، این کنفرانس را ترک کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۲ - ۱۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 05
کد خبر: ۱۵۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر ، هیأت پارلمانی اردن به ریاست «ابراهیم القرعان» در کنفرانس سازمان امنیت و همکاری اروپا «OSCE» شرکت کرده بود که در اعتراض به حضور هیأت رژیم صهیونیستی در کنار خود، سالن کنفرانس را ترک کرد.

«خالد ابو حسان» یکی از نمایندگان پارلمان اردن که در این کنفرانس شرکت کرده بود در این باره توضیح داد که هیأت اردنی وقتی متوجه شد جایگاه آنها در کنار هیأت اسرائیلی است از کمیته سازماندهی کنفرانس درخواست کرد که جای هیأت اسرائیلی را تغییر دهد اما به دلیل مخالفت آن‌ها، هیأت اردنی مجبور به ترک سالن کنفرانس شد.

 

طبق گزارش وبگاه اردنی «عمون»، ابوحسان افزود: «هیأت اردنی با تعجب متوجه شد که صندلی اختصاصی برای این هیأت بسیار به صندلی هیأت اسرائیلی نزدیک است و تلاش‌های ما برای متقاعد کردن سازماندهندگان کنفرانس جهت تغییر مکان هیأت اردنی نیز بی‌نتیجه بود».

وی تصریح کرد که «با توجه اصول اخلاقی و دینی که نشستن در کنار رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی را جایز نمی‌داند، مجبور به ترک سالن کنفرانس شدیم».

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار